Wie zijn wij?

Wij zijn een informele, enthousiaste organisatie gespecialiseerd in gebouwinformatie. Eén van onze specialisaties is het met een high-end 3D laserscanner inmeten van bestaande gebouwen en installaties en deze uitwerken tot een BIM model. Wij werken voor projectontwikkelaars, architecten, bouwbedrijven, ingenieursbureaus en vastgoedbeheerders. Wij hebben ambities en om die te realiseren zijn wij op zoek naar een marketing collega.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste student die ons wil komen helpen en zich graag wil verdiepen in (online) marketing, iemand die bekend is met creatieve content en die aanzet tot interactie met onze doelgroepen binnen het vastgoed. Als stagair(e) denk je mee over het vinden van nieuwe klanten en speel je een actieve rol in het aanbieden van nieuwe producten en diensten.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende stage in een informele en collegiale sfeer met een hoog ambitieniveau. Volop ruimte voor eigen inbreng, initiatief en zelfstandigheid en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. En uiteraard een passende stagevergoeding, afhankelijk van kennis en ervaring.

En nu?

Je kunt reageren op deze vacature door dit formulier in te vullen. Eenmaal ontvangen komen we zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.