Creëren

Wij bieden verschillende modelleer- en rapportagediensten binnen de volledige bouwkolom, van initiatief tot en met beheer.
Een goed 3D model is de basis voor een goed BIM. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het modelleren van bouw informatie modellen en het genereren van rapportages hieruit. Van een enkele woning tot bedrijfsonroerendgoed van meer dan 20.000 m2 tot het complete woningbezit van een woningcorporatie, maar ook voor bouwkundige engineering of nieuwbouwconcepten bent u bij ons aan het juiste adres.

Organiseren

Een 3D informatiemodel gaat verder dan de 3D representatie van een gebouw. De kracht van de ontwikkeling van BIM zit in de exploitatiefase, juist daar is informatie van groot belang. Een informatiemodel (BIM) moet daarom goed opgebouwd worden en zo worden ingericht dat de data toegankelijk wordt en zichtbaar is op elk moment. Het is onze zorg dat deze informatie goed georganiseerd wordt, of het nu gaat om het in kaart brengen van een 3D model of het maken van een interactieve plattegrond.

Implementeren

Om een model toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken voor een gebruiker doen we er alles aan de wens van de gebruiker te vertalen in het model. Vervolgens adviseren en ondersteunen wij het proces van beheer en onderhoud met een BIM.