Als ontwikkelaar neemt u graag geïnformeerd beslissingen. Een BIM model stelt u in staat dit te doen. Daarnaast is een BIM model het middel om alle ketenparters op een lijn te krijgen en uw processen te optimaliseren.

Beslissen

Een goed BIM model helpt u geïnformeerd te beslissen. U kunt uw beslissingen verantwoorden op basis van feiten. Daarnaast bent u in staat uw beslissingen en de uitgangspunten daarvan te communiceren naar diegenen die uitvoeren. Vervolgens kunt u na uitvoering deze een-op-een weer evalueren met behulp van het BIM model. Dat is pas keten-integratie.

Proces stroomlijnen

Door uw ontwikkeling in BIM te hebben bent u in staat het ontwerp en bouwproces te stroomlijnen. Alle variabelen aan uw gebouw in relatie tot de realisatie daarvan zijn te automatiseren in BIM. Daarmee informeert u uzelf en bovendien verkleint u de kans op bouwfouten!

Verkoop

Bij verkoop of bij het aantrekken van investeerders heeft u 3D inzicht in alle as-build of toekomstige assets van uw gebouw. Wist u dat het mogelijk is om geautomatiseerd rapporten (zoals bijvoorbeeld een NEN2580 verhuurbaar vloeroppervlak berekening) te genereren die belangrijk of soms doorslag gevend kunnen zijn bij een transactie?

Onze diensten voor ontwikkelaars

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Graag informeren wij u vrijblijvend over wat onze diensten voor u kunnen betekenen.

Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Enkele voorbeelden van projecten die wij voor ontwikkelaars hebben uitgevoerd.