Als ontwerper communiceert u uw ontwerp graag zo slim mogelijk. Wij helpen u graag om alle feiten op een rij te krijgen zodat u u kunt richten op de creatieve kant. Daarnaast leveren we modelleer capaciteit om uw tekenkamer tijdelijk of permanent te ondersteunen.

Bestaande situatie

We hebben ruime ervaring met het 3D in kaart brengen van bestaande situaties. Dit kunnen wij doen op basis van tekeningen, inmetingen of met behulp van onze eigen 3D laser scans. In alle gevallen geniet u van een model dat is opgebouwd conform de Basis ILS en/of conform uw eigen BIM modelleer wensen. Klik hier om meer te lezen over het in kaart brengen van bestaande situaties.

Templates

Een goed begin is het halve werk. Wij helpen u graag bij het inrichten van een template en workflow die optimaal bij u en uw organisatie past en waarmee u ook kunt aansluiten op mogelijk toekomstige wensen (zoals BIM normen) van opdrachtgevers. Klik hier om meer te lezen over Templates.

Modeleren

Bij FIMBLE modeleren we graag. We kunnen het complete modeleer werk voor u uit handen nemen. We kunnen op deze manier een verlengstuk zijn van uw tekenkamer. Op deze manier kunt u zich beter richten op de creatieve kant. Klik hier om meer te lezen over hoe wij modelleren.

Onze diensten voor ontwerpers

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Graag informeren wij u vrijblijvend over wat onze diensten voor u kunnen betekenen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Enkele voorbeelden van projecten die wij voor ontwerpers hebben uitgevoerd.