Als fabrikant wilt u onderscheidend en informerend zijn. Digitale documentatie is niet meer weg te denken uit de hedendaagse manier van bouwen. Niet alleen bedient u met goede documentatie uw klanten optimaal, het zorgt ook voor een moderne beleving van uw product. Met uw product in BIM haalt u het neusje van de zalm binnen als het gaat om documentatie.

Profileren

Zoals gezegd profileert u uw bedrijf door het hebben van de juiste documentatie over uw product. Door uw product in BIM te hebben kunt u zich laten vertegenwoordigen in online catalogussen. Vervolgens is het makkelijker voor uw klanten om uw product toe te passen in hun gebouw.

Stroomlijnen

Door uw product in BIM te hebben bent u in staat het ontwerp en bouwproces te stroomlijnen. Alle variabelen aan uw product in relatie tot de plaatsing daarvan zijn te automatiseren in BIM. Daarmee maakt u het uw klanten makkelijker en bovendien verkleint u de kans op bouwfouten!

Informeren

Ontdek vandaag nog hoe het is om uw product in BIM te hebben staan en uw klanten het  beste gebruiksgemak en de beste integratie anno 2018 te bieden.

Onze diensten voor fabrikanten

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Graag informeren wij u vrijblijvend over wat onze diensten voor u kunnen betekenen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Enkele voorbeelden van projecten die wij voor fabrikanten hebben uitgevoerd.