Als beheerder wilt u direct de juiste informatie kunnen zien. Een goed BIM model biedt u direct 3D inzicht in de informatie die u bij uw dagelijkse werkzaamheden nodig hebt. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en vooral hoe eenvoudig het kan zijn om te beginnen met BIMmen. We bekijken graag welke informatie voor u belangrijk is om inzichtelijk te krijgen.

3D model als basis

Het 3D model fungeert als basis voor alle informatie over uw pand. Op basis van een demarcatie lijst kijken wij welke informatie u op dit moment het meest zal helpen. Wij zien het BIM model als een groei model. Mocht er in de toekomst blijken dat u meer informatie nodig heeft dan kunt u het model gemakkelijk (laten) uitbreiden omdat wij werken met open standaarden en conform landelijke normen en specificaties zoals de Basis ILS.

Online inzicht

Met behulp van het door ons speciaal ontwikkelde online platform voor beheer en onderhoud heeft u toegang tot uw 3D model en alle relevantie informatie zonder ingewikkelde software te installeren of krachtige computer te moeten aanschaffen. Het is tevens eenvoudig te bedienen en stelt u in staat om makkelijk informatie te delen met aannemers, huurders en eigenaren.

Bedrijfsprocessen

Wij zijn er bij FIMBLE van bewust dat de grootste waarde van een BIM model te behalen valt door data te automatiseren bij de meest arbeidsintensieve en frequente processen binnen uw bedrijf. BIM geeft direct inzicht in belangrijke data zoals overzichten, hoeveelheden en tellingen. Hiermee bent u minder tijd kwijt aan repetitie werk en kunt u zich richten op dat gene wat telt, bijvoorbeeld met optimaliseren van uw dienst!

Onze diensten voor beheerders

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Graag informeren wij u vrijblijvend over wat onze diensten voor u kunnen betekenen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Enkele voorbeelden van projecten die wij voor beheerders hebben uitgevoerd.

Beheren met BIM feiten op een rij

Wist u dat u tot 20% kunt besparen op uw beheerskosten door gebruik te maken van een BIM model voor beheer? Of wist u dat een BIM model eigenlijk nooit af is en het eigenlijk een groei model is? Ontdek hier alle feiten over een BIM voor beheer.