Eigenaren

Als eigenaar heeft u behoefte aan inzicht in uw gebouw en uw investering. Materiële assets zijn onlosmakelijk verbonden met de waarde van uw vastgoed. Inzichten in materiële assets geeft daarom ook direct inzichten in de waarde van uw investering. Zo komt u beslagen ten ijs en komt u niet voor verassingen te staan.

Fabrikanten

Als fabrikant wilt u onderscheidend en informerend zijn. Digitale documentatie is niet meer weg te denken uit de hedendaagse manier van bouwen. Niet alleen bedient u met goede documentatie uw klanten optimaal, het zorgt ook voor een moderne beleving van uw product. Met uw product in BIM haalt u het neusje van de zalm binnen als het gaat om documentatie.

Beheerders

Als beheerder wilt u direct de juiste informatie kunnen zien. Een goed BIM model bied u direct 3D inzicht in de informatie die u bij uw werkzaamheden nodig hebt. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en vooral hoe eenvoudig het kan zijn om te beginnen met BIMmen.

Ontwikkelaars

Als ontwikkelaar neemt u graag geïnformeerd beslissingen. Een BIM model stelt u in staat dit te doen. Daarnaast is een BIM model het middel om alle ketenparters op een lijn te krijgen en uw processen te optimaliseren.

Ontwerpers

Als ontwerper communiceert u uw ontwerp graag zo slim mogelijk. Wij helpen u graag om alle feiten op een rij te krijgen zodat u u kunt richten op de creatieve kant. Daarnaast leveren we modelleer capaciteit om uw tekenkamer tijdelijk of permanent te ondersteunen.

Bouwers

Als bouwer stroomlijnt u zoveel mogelijk uw bouwproces. De mate van stroomlijning is voor een groot deel afhankelijk van goede communicatie. Een BIM model stelt u in staat de communiceren met ketenpartners.